The sky is ...

Udbytte for dig

Når du har været på vores værdiskabende uddannelse, EKSEKVERING MasterClass, er din "Grønspættebog" fuldt udbygget. Det betyder, at du kan klare de fleste salgslederopgaver du får fra ledelsen - og fra organisationen. Wikimedia; Grønspættebogen er grønspætternes faste opslagsbog, som de altid tyr til, når der skal løses problemer. 

Der er SÅ mange relevante emner, og problemstillinger! Uddannelse hos EKSEKVERING er derfor systematisk opbygget med både teori og praktik samt færdighedstræning og gruppeopgaver. Derfor er du operativ fra første dag på jobbet - efter kun 3 dage, altså klar til eksekvering via EKSEKVERING. 

Det du lærer er værdiskabende - for dig! I forhold til traditionel åben uddannelse, "får" du 67% mere F2F-indlæringstid på en uddannelse hos EKSEKVERING. Uddannelsen er modulopbygget, vi skal bare ha' dig (og dine ønsker) med på holdet.

Vi lægger vægt på at du kan få besvaret dine spørgsmål, og at du får sparring til dine problemstillinger. Det betyder, at vi har afsat tid til dig.

Indehaverne af EKSEKVERING er alle tilstede hver dag og hver aften - vi er din personlige sparringspartner. Vi underviser naturlig også selv i "de fag vi har forstand på". Hertil vores undervisere, som alle har en, til emnet, anerkendt uddannelse - og gennemprøvet erfaring. Vi har alle "seniority", så du bliver ikke "prøveklud" hos EKSEKVERING. 

”Så nej, det er ikke os som ved alt, og ikke os som doserer alt - og ikke os som bare “lirer et stof a„.

Efter uddannelsen holder vi opfølgning med dig og de andre kursister, ligesom vi opretter en sparringsgruppe som er dit nye dybdegående eksekverings netværk. EKSEKVERING er din tovholder i gruppen - og management konsulenterne er kun 8 cifre væk, brug os!

Du får tilsvarende adgang til vores bibliotek af whitepapers, som gennemgår de taktiske og strategiske overvejelser, som du skal tage højde for indenfor emner der handler om salg- og salgsledelse. 

Vi anbefaler dig at bruge EKSEKVERING MasterClass i din fremtidige mail-signatur. 

Return On Investment (ROI)! Hvis du kan opnå 15-20 % omsætningsforbedring efter 12 måneder, så er din investering tjent hjem MANGE gange - år efter år.

 

Vil du vide mere?

 

top    

Template by CABS | Login